Besök Astrid Lindgrens värld och återupplev barndomen

Du kommer säkert ihåg världen som Astrid Lindgren skapade i sina makalösa barnböcker. Det är för många en stor del av barndomen. Berättelser som funnits med tills vuxen ålder och som du fortfarande kan komma ihåg. När du då har egna barn kan du känna att du vill att de ska få besöka Astrid Lindgrens värld. Då kan du gå till bjorkbacken.se och se om det inte går att ordna ett sådant besök. För det kan göra att ni tillsammans kan utforska den värld som hon föreställde sig när hon skrev böckerna.

Du har säkert många egna minnen av berättelserna hon skrev och då kanske hur dina egna föräldrar läste dem för dig. Dina barn kommer att ha samma minnen kopplade till de här berättelserna och hur du tog med dem eller läste för dem. Det är trots allt berättelser som alla känner till och som barn i alla åldrar tycker om. Därför kan ett besök på en värld byggd utifrån de berättelserna vara en rolig upplevelse, både för dig och dina barn.

Astrid Lindgrens värld gör sagor till verklighet

Utforska en helt ny värld som du inte sett eller känt till sedan tidigare. Du har säkert tankar kring hur allt ska se ut byggt efter din fantasi. Nu kommer du dock att kunna se hur de sagor du väl känner till blir till verklighet. Ett besök på Astrid Lindgrens värld är verkligen att rekommendera. Du kan upptäcka hur fantastiskt det är att komma närmare de sagor du kände till som barn. De sagor du nu läser för dina barn och möta de personer som du tidigare bara läst om men aldrig tidigare mött.