fbpx Skip to content

YouTube annonsering

YouTube är världens största videoplattform och världens näst största sökmotor med sina över 1,5 miljarder unika användare varje månad. Vi vet att som många andra har du potentialen att nå en marknad för dina produkter eller tjänster med YouTube annonsering.

Så arbetar vi med YouTube annonsering

Vi på Vibestorm kan med våra experter hjälpa dig hela vägen med din YouTube annonsering. Allt från att planera din videokampanj till att skapa en relevant och lönsam trafik med maximerade kampanjer. Vi når din rätta publik och ser till att du syns och finns tillgänglig för alla som söker efter dina tjänster och produkter. Självklart utformar vi dina YouTube annonser så de matchar din övriga marknadskommunikation och övrig närvaro.

YouTube används idag av mer än 86% av alla internetanvändare och denna siffra stiger kontinuerligt. Detta gör YouTube till en av de bästa marknadsföringskanaler för digital marknadsföring idag.

Med YouTube som kanal finns en stor mängd målgruppsdata att selektera ifrån och resultaten är lätta att följa upp kontinuerligt. Med videoannonser på YouTube kan du bland annat bestämma vem som ser dina annonser via geografisk inriktning, åldersgrupperingar och intressen. YouTube har flertalet olika annonsformat och visningsalternativ. Du kan välja när och var din videokampanj visas och du betalar endast för visningar som användare aktivt väljer att titta på.

4 vanliga annonsformat på YouTube

1

Bumperannonser

2

Outstream-annonser (mobilspecifika videoannonser)

3

TrueView InStream

4

TrueView Video Discovery

YouTube annonsering som syns

Vi på Vibestorm hjälper dig med strategi och en långsiktig planering. Våra digitala marknadsföringsstrategier hjälper dig att nå resultat som märks av och som håller i sig i även i längden.