fbpx Skip to content

Webbutveckling

Innovativt tänkande med färgglad touch av allt vi skapar inom webbdesign och webbutveckling som alltid känns fräsch i tid och rum. En webbplats är kärnan i din online-närvaro. Alla digitala marknadsföringsinsatser bör fokusera på att leda användare till din webbplats och i slutändan konvertera dem.

Webbutveckling är som en behållare, som du fyller med det allra bästa och godaste.

Webbutveckling är som en behållare, som du fyller med det allra bästa och godaste.

Webben

Det är din digitala affärsfront, oavsett om du är en organisation som letar efter varumärkesmedvetenhet, du vill köra förfrågningar, generera intäkter eller tillväxt eller om du behöver en applikation för att lösa ett problem. Vi fokuserar på sömlös användarupplevelse och solid infrastruktur.

Vårt team har lång erfarenhet av att planera, designa och bygga webbplatser och applikationer för organisationer som vill ändra sitt varumärke eller påskynda deras tillväxt.

Med en komplett design av användarupplevelsen och med både front-end och back-end-utvecklare, kan vi skapa skalbara lösningar som kommer att vara kärnan i din framgång.

Vi arbetar med många plattformar, så vi kan skräddarsy vår strategi efter dina behov, vare sig det är en mallwebbplats i WordPress, en Shopify eller Magento e-handel eller ett anpassat system i Codeigniter.

Våra populäraste webbpaket

Webbpaket XL

410:-

 • 5 sidor
 • Responsiv
 • 4 fria utvecklingstimmar
 • CMS WordPress

Webbpaket XXL

874:-

 • 5-15 sidor
 • Responsiv
 • 12 fria utvecklingstimmar
 • CMS WordPress + E-handel
sherlocked responsive

Ingår i våra webbplatser

 • Personlig projektledare
 • Responsiv design
 • Fri support
 • Valfritt CMS
 • Skalbar lösning

Skräddarsydd utveckling

Vi uppmanas ofta att bygga något helt skräddarsytt för en organisation som vill lösa ett problem, vare sig det är en intern plattform för att förbättra effektiviteten, en mobilapplikation för allmänheten eller en lösning som kommer att marknadsföras online med en prenumerationsmodell.

Att skapa en anpassad applikation eller ett system kräver mycket planering och kartläggning innan arbetet börjar skapa en unik användarupplevelse. Vi rekommenderar att du använder Codeigniter som backend-plattform, vilket möjliggör en framtida noggrann och skalbar databasuppsättning som gör att du kan anpassa dig i framtiden om det behövs.

”Den bästa webbutvecklingsbyrån jag har arbetat med. Vibestorm har varit professionella, lyhörda, artiga och noggrant kompetent att leverera – i tid – med allt vi har kastat på dem.”

– Anna Persson / Region Skåne

Support

Support är också oerhört viktigt. Vårt erbjudande ger dig expertis i vårt design- och utvecklingsteam för användarupplevelser vid behov, oavsett om du behöver hjälp med att uppdatera din webbplats eller har en teknisk fråga.

Alternativt ger vår tillväxtplan med full service dig en månatlig, proaktiv strategi från våra experter. Vi kommer att använda en expert från alla team i byrån för att se till att vi påskyndar din tillväxt digitalt.

Vår expertis

Vi förfinar ständigt våra tjänster. Lägger till nya funktioner och arbetar för att hjälpa ditt företag att växa. Genom inspiration och ständigt samarbete fokuserar vi på att bygga relationer, förstå dina affärsmål och utforma en strategi som en gång genomförts kommer att öka din tillväxt.

Vi hjälper dig med en fantastisk design

Låt oss se över dina möjligheter och höra dina idéer. En prestigelös kontakt som kan leda till något fantastisk för dig och din verksamhet.