med den strategi du behöver.

Vi tar dig hela vägen från idé till slutresultat. Vi använder den senaste tekniken blandad med beprövad process för att nå höga mål. Med en design och marknadsföring i perfekt harmoni ser vi till att du visas på rätt sätt och att ditt meddelande når rätt plats vid rätt tidpunkt.

Vår process

Behovsanalys

Tillsammans granskar vi dina behov och villkor. Vad ditt syfte och mål är för att kunna fatta det bästa gemensamma beslutet för din nya digitala lösning.

Planering

Din projektledare kommer att gå igenom alla detaljer med dig om projektet. Du kommer sedan att få dokumentation från detta möte för godkännande.

Design

Vi kommer att ge skisser och kommentarer till dig för feedback. Efter det korrigerar vi om det finns ett behov och slutför resultatet som du kommer ska godkänna.

Material

Nu samlas och sammanställs allt material. Vi utvecklar en innehållsstruktur där du eller partners i copywriting/foto levererar materialet till projektet.

Utveckling

Våra programmerare implementerar design, utvecklar lösningar och integrationer och kompletterar materialet. De ser också till att allt flyter på oavsett enhet eller webbläsare.

Lansering

Vi lanserar tjänsten oavsett om det är en webbplats eller annons. Många vill också ha en utbildning för att anpassa innehållet på egen hand. Vi hanterar operationer, uppdateringar och support.

bakom varje framgångsrikt projekt, vibestormit!

Jobberbjudande

Front-end utvecklare

Distans

Företagsanalytiker

Distans

UI/UX Designer

Distans

Din framgång är vårt rykte.

Genom partnerskap fokuserar vi på att bygga relationer, förstå dina affärsmål och utforma en strategi som en gång implementerats kommer att påskynda din tillväxt med hjälp av digital teknik.

kund1
kund2
kund3
kund4
kund5
kund6
kund7
kund8

Hej! Vill du boka ett möte, få en offert eller ställa en fråga?

stäng

Hej! Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig. Uppenbarligen helt ovillkorligt.
Eller ring: 046 20 99 00