fbpx Skip to content

Om oss

Vi tar dig hela vägen från idé till slutresultat. Vi använder den senaste tekniken blandad med beprövad process för att nå höga mål. Med en design och marknadsföring i perfekt harmoni ser vi till att du visas på rätt sätt och att ditt meddelande når rätt plats vid rätt tidpunkt.

Vår process

Behovsanalys

Tillsammans granskar vi dina behov och villkor. Vad ditt syfte och mål är för att kunna fatta det bästa gemensamma beslutet för din nya digitala lösning.

Planering

Din projektledare kommer att gå igenom alla detaljer med dig om projektet. Du kommer sedan att få dokumentation från detta möte för godkännande.

Design

Vi kommer att ge skisser och kommentarer till dig för feedback. Efter det korrigerar vi om det finns ett behov och slutför resultatet som du kommer ska godkänna.

Material

Nu samlas och sammanställs allt material. Vi utvecklar en innehållsstruktur där du eller partners i copywriting/foto levererar materialet till projektet.

Utveckling

Våra programmerare implementerar design, utvecklar lösningar och integrationer och kompletterar materialet. De ser också till att allt flyter på oavsett enhet eller webbläsare.

Lansering

Vi lanserar tjänsten oavsett om det är en webbplats eller annons. Många vill också ha en utbildning för att anpassa innehållet på egen hand. Vi hanterar operationer, uppdateringar och support.

Bakom varje framgångsrikt projekt, Vibestorm!

Lediga jobb

Front-end utvecklare
Distans

Företagsanalytiker
Distans

UI/UX designer
Distans

Kontakt

Här är den spännande biten. Början på något nytt. Oavsett om du vill ha några råd, eller en komplett strategi att sätta ihop, eller kanske du vill ha en ny karriär, skulle vi gärna höra från dig.