Skip to content

Off-page SEO

Vi fattar det – de flesta off-page SEO tjänster du provat ger inget. Säg farväl till spammig länkuppbyggnad och hej till den renaste strategin du kan föreställa dig.

Trasig länkbyggnad

Med en strategi fokuserad på att identifiera och ersätta trasiga länkar på semantiskt relevanta och mycket auktoritativa webbplatser, är Vibestorms process en naturlig och godkänd metod för länkbyggnad.

Ankar textoptimering

Inom Vibestorms länkbyggnadsprocess är din ankartext-portfölj optimerad baserat på vår sökordsforskning – vilket innebär att våra länkar ger galna resultat.

Sidspecifika bakåtlänkar

Vibestorms kombinationen av teknik och människor kan skapa  hyperinriktade länkar med Google-godkända mätvärden från nya hänvisningsdomäner till en önskad sida på din webbplats.

En förfinad + perfektionerad länkbyggnadsprocess som är byggd för att bestå

Vill du ha ett team som verkligen förstår hur du kan använda off-page SEO till din fördel? Vibestorm har en beprövad metodik som har hjälpt företag över att vinna seger i striden om rankningspositioner hos sökmotorer.

Vi använder objektiv information för att avgöra exakt vad din webbplats behöver för att överträffa konkurrenter. Det finns inget gissningsspel – prata med oss idag så bygger vi en anpassad länkbyggnadskampanj för att få de slutresultat du vill ha.

Räcker off-page SEO för att lyckas? – Endast Off-page SEO kommer du sällan att rangordna dig för de mest konkurrenskraftiga sökord. Den bästa praxis är alltid att implementera det i samband med sökordsfokuserade interna webbplatsoptimeringar (on-page SEO).

Hur får jag bakåtlänkar? – Det första steget i att ta emot bakåtlänkar från respekterade webbplatser är att skapa bra innehåll som respektive webbplatsägare vill hänvisa till med en länk. Nästa steg är att marknadsföra ditt innehåll så att de är medvetna om att det är tillgängligt för hänvisning.

Din lyckade off-page SEO är endast några klick bort.

Gå med i 137 andra företag som litar på Vibestorm´s onlinelösningar.

Din lyckade off-page SEO är endast några klick bort.

Gå med i 137 andra företag som litar på Vibestorm´s onlinelösningar.

Sökmotorer använder dessa länkar för att upptäcka nya webbsidor och bestämma deras ranking mot sina konkurrenter. Sökmotors “spindlar” genomsöker länkar, granskar innehållet och lägger till det i deras index. Att bygga en infrastruktur för länkar som ses av sökmotorer som ansedda och relevanta ökar chansen att din webbplats ska rankas högt på organiska sökresultat hos sökmotorer.

Sökmotorer använder dessa länkar för att upptäcka nya webbsidor och bestämma deras ranking mot sina konkurrenter. Sökmotors “spindlar” genomsöker länkar, granskar innehållet och lägger till det i deras index. Att bygga en infrastruktur för länkar som ses av sökmotorer som ansedda och relevanta ökar chansen att din webbplats ska rankas högt på SERP eller sökmotorsresultatsidor.

Skapa din framgång online på bara några få klick

Allt du behöver för att lyckas med Perfekt närvaro online med din off-page SEO.