fbpx Skip to content

Instagram annonsering

Instagram är en social plattform världen över. Vi på Vibestorm hjälper dig att skapa målinriktade kampanjer som genererar värde över tid. Eftersom Instagram är en plattform tillgänglig på mobila enheter så har du möjligheten till att nå en stor del användare genom bild och video kampanjer.

Hur arbetar man med Instagram annonsering?

Instagram annonser är som de foton och videoklipp du själv kan lägga upp på plattformen i form av bilder eller video. Eftersom det är en annons eller kampanj på Instagram så syns en liten text ”Sponsrad” ovan en åtgärdsknapp, exempelvis ovan ”Läs mer”. Det som är viktigt är att smälta in i huvudflödet besökaren tittar på men samtidigt sticka ut i mängden.

Bara i Sverige används Instagram av så många som 60% av befolkningen. Denna siffra är dagens siffra och stiger kontinuerligt. Detta gör Instagram till en av de bästa marknadsföringskanaler på marknaden för att nå ut med sin produkt eller sitt erbjudande. Sedan länkar man kampanjen till en länk som leder vidare till din webbplats och exempelvis direkt till din produkt eller tjänst via en köpknapp. Instagram ägs av Facebook och detta är en stor fördel för att ta del av enormt mycket användardata till optimeringarna för dina kampanjer.

Så arbetar vi med Instagram annonsering

Strategi

I all marknadsföring krävs en solid strategi att hålla sig till. Där sätter vi upp dina mål, din budget och målgrupper.

Material

Materialet väljs ut, utformning av innehållet och själva budskapet du önskar nå ut med, sätts upp och struktureras.

Optimering

För att få ut mest möjligt från dina aktiva kampanjer, så utvärderas resultaten löpande under kampanjtiden och optimeras för att bäst nå din målgrupp och dina mål.

Uppföljning

Vi följer upp resultatet med dig för att utvärdera resultatet och titta på faktiska siffror som genererats utifrån dina avslutade kampanjer.

Vill du ha hjälp med annonsering på Instagram?

Låt oss hjälpa dig att annonsera på Instagram. Som experter på marknadsföring kan vi se till att ge dig bäst resultat utifrån din budget.