Skip to content

Hemsida för företag

En hemsida är kärnan i din närvaro online. Alla digitala marknadsföringsinsatser bör fokusera på att leda användare till din webbplats och i slutändan konvertera dem. Vi på Vibestorm löser det åt dig.

Hemsida till företag med fast pris

En egen skräddarsydd design med avancerad grafisk profil. Självklart mobilanpassad och sökmotoroptimerad grundstruktur. Du kan välja att få den utvecklad i WordPress eller valfritt CMS.

Hemsida till företag med fast pris

En egen skräddarsydd design med avancerad grafisk profil. Självklart mobilanpassad och sökmotoroptimerad grundstruktur. Du kan välja att få den utvecklad i WordPress eller valfritt CMS.

Fri support

När du väljer en hemsida hos oss på Vibestorm får du alltid fri support och rådgivning med din hemsida.

Inga dolda kostnader

Vi arbetar transparent med vår prissättning och har inga dolda avgifter. Du vet alltid vad priset är.

Konvertering

Vårt fokus ligger på att skapa en hemsida som leder till fler besökare som konverterar till kunder.

Vad du bör tänka på med din hemsida till företaget och föredalarna med en hemsida genom Vibestorm.

Det är din digitala affärsfront, oavsett om du är en organisation som letar efter varumärkesmedvetenhet, du vill köra förfrågningar, generera intäkter eller tillväxt eller om du behöver en applikation för att lösa ett problem, så fokuserar vi på sömlös användarupplevelse och solid infrastruktur med fler leads.

Vårt team har lång erfarenhet av att planera, designa och bygga webbplatser och applikationer för organisationer som vill ändra sitt varumärke eller påskynda deras tillväxt.

Med en komplett design av användarupplevelsen och med både front-end och back-end-utvecklare, kan vi skapa skalbara lösningar som kommer att vara kärnan i din framgång.

Vi arbetar med många plattformar, så vi kan skräddarsy vår strategi efter dina behov, vare sig det är en mallwebbplats i WordPress, en Shopify eller Magento e-handel eller ett anpassat system i Codeigniter.

”Den bästa webbutvecklingsbyrån jag har arbetat med. Vibestorm har varit professionella, lyhörda, artiga och noggrant kompetent att leverera – i tid – med allt vi har kastat på dem.”

– Anna Persson / Region Skåne

Webbpaket

Detta paket passar utmärkt till mindre företag som endast vill hänvisa sina kunder till en hemsida med kontaktinformation och lite kort information om enstaka tjänst och företagshistoria.

fr. 5 995:-

*engångskostand där du äger din hemsida.

E-handel

Har du ett företag som vill sälja tjänster och produkter online? Då är detta paketet rätt för dig. Du får en professionell hemsida med integrerad e-handel där allt administreras från ett ställe.

fr. 12 490:-

*engångskostand där du äger din e-handel.

Hemsida till företag är så mycket mer än bara en enkel hemsida.

Skräddarsydd utveckling – Vi uppmanas ofta att bygga något helt skräddarsytt för en organisation som vill lösa ett problem, vare sig det är en intern plattform för att förbättra effektiviteten, en mobilapplikation för allmänheten eller en lösning som kommer att marknadsföras online med en prenumerationsmodell.

Att skapa en anpassad applikation eller ett system kräver mycket planering och kartläggning innan arbetet börjar skapa en unik användarupplevelse. Vi rekommenderar att du använder Codeigniter som backend-plattform, vilket möjliggör en framtida noggrann och skalbar databasuppsättning som gör att du kan anpassa dig i framtiden om det behövs.

Support –  är också oerhört viktigt. Vårt erbjudande ger dig expertis i vårt design- och utvecklingsteam för användarupplevelser vid behov, oavsett om du behöver hjälp med att uppdatera din webbplats eller har en teknisk fråga.

Alternativt ger vår tillväxtplan med full service dig en månatlig, proaktiv strategi från våra experter. Vi kommer att använda en expert från alla team i byrån för att se till att vi påskyndar din tillväxt digitalt.

Vår expertis – Vi förfinar ständigt våra tjänster. Lägger till nya funktioner och arbetar för att hjälpa ditt företag att växa. Genom inspiration och ständigt samarbete fokuserar vi på att bygga relationer, förstå dina affärsmål och utforma en strategi som en gång genomförts kommer att öka din tillväxt.

Skapa din framgång online på bara några få klick

Perfekt närvaro online med din hemsida för lyckade affärer.