Skip to content

Facebook annonsering

Med Facebook annonsering kan du hjälpa ditt företag att driva en mängd nya affärer och möjligheter, för att inte tala om en kraftig ökning av konverteringsgrad. När det gäller PPC annonser på sociala medier är Facebook en av de största. Facebook är den mest populära webbplatsen för sociala medier på internet och den tredje mest populära webbplatsen globalt. Du kan öka din räckvidd med miljoner visningar om du kör en framgångsrik Facebook kampanj.

Grunden till en lyckad annonsering

Vibestorm erbjuder annonseringstjänster på Facebook som är utformade för att rikta in sig på de kunder som troligtvis köper din produkt eller tjänst. Vi kan designa, bygga och övervaka en Facebook annonskampanj baserad på dina kampanjmål och affärsmål, med ett starkt öga mot att maximera vinstpotentialen och optimera nyckelord till din perfekta konsumentbas och deras Facebook-aktivitet.

En del av vår roll som din Facebook annonseringshanterare är att optimera och följa upp varje aspekt av din Facebook kampanj. Vi spårar dina annonser på Facebook för att se till att de placeras på relevanta sidor och visas för din målgrupp så att du kan vara säker på att du inte slösar bort tid och pengar med dina Facebook annonser. Vi kommer också att analysera din Facebook Business Manager statistik och göra ändringar baserade på viktiga datapunkter, samt utföra A/B-test på annonserna vi skapar för dig så att vi kan justera strategier efter behov.

Undrar du vad som kommer ut av dina Facebook-annonser? Med Vibestorm får du Facebook annonsexperter som, förutom att optimera dina Facebook annonser, kommer att utforma anpassade målsidor för dina kampanjer så att följningen förblir stark och kunder som klickar igenom är mer benägna till att köpa.

Som din Instagram annonshanterare kan Vibestorm hjälpa ditt företag att välja rätt annonstyper för rätt innehåll och mål. Våra kreativa designers, författare och digitala marknadsföringsexperter hjälper dig att berätta en historia med din annons som ansluter till tittarna och bär din varumärkesidentitet.

Instagram annonsering handlar om vackra bilder. Med Instagram bild- och videoannonser kan du dela inte bara viktig information om ditt företag, men också stämningar, teman och synvinklar. Varje annons du delar på plattformen bör inte bara göra dina affärsmål, utan vem ditt företag är. Vi kommer att fokusera på konsistens med dina annonskampanjer för att se till att du får ut ditt meddelande på ett organiskt sätt, även inom en betald annonsstruktur.

facebook icon

Inriktade annonser är bara några klick bort

Facebook annonsering

Inrikta dig på din målgrupp med annonshantering

En av de största fördelarna med att anställa en Facebook annonshanterare är den expertkunskap du får om din målgrupp. Vi optimerar dina Facebook annonser för den exakta konsumentbasen du försöker nå, med hänsyn till olika demografiska variabler.

Vi kan också skapa anpassade målgrupper för ditt varumärke genom information som vi samlar in från dina marknadsföringslistor baserat på dina webbplatsbesökare. Genom att fokusera på de Facebook användare som mest troligt kommer att interagera med ditt varumärke kommer vi att undvika slösande utgifter och bättre kunna rikta in din annonskampanj för de människor som kommer gå vidare på din webbplats.

Datadriven strategi
Nyckeln till en stark kampanj för Facebook annonser är ofta optimering baserad på spårning och analys. Vi kommer att använda de data och mätvärden som finns i ditt företags inbyggda Facebook Ads Manager och kombinera det med allmän analys på din webbplatstrafik och konverteringsfrekvens för att skapa dig den bästa Facebook annonsstrategin och justera den allt eftersom. Vi kommer att finjustera din kampanj baserat på resultatmätningar och vi identifierar också tydliga framgångar så att vi kan dra nytta av dem och utvidga dessa strategier till andra områden.

Det viktigaste efter att ha fått igång en annons är att se till att den fungerar för dig. Det går inte att spendera pengar på en annons som inte når rätt personer eller ger dig rätt resultat. Regelbunden dataspårning hjälper oss att identifiera svaghetsområden och ändra dem snabbt medan vi bygger på områden med hög avkastning.

Innehåll och kreativitet
Vibestorm har Facebook som en del av sitt expertområde, men det är inte allt vi gör. Vi har en dedikerad styrka av digitala marknadsföringsexperter, tekniska proffs och skickliga copywriters som kan förbättra din Facebook kampanj och bättre ansluta till din publik.

Allt innehåll skapas inte lika. För annonser och målsidor vill du ha ett innehåll som är specifikt utformad för att maximera användbarhet och konverteringar. Vi kommer att arbeta för ditt företag med anpassat innehåll som perfekt matchar ditt varumärkes röst och mål.

A / B-test
Det bästa sättet att förutsäga effektiviteten av Facebook annonser är att köra A / B-test före publicering. Hos Vibestorm har vi många års erfarenhet av att köra split-testkampanjer och analysera resultaten. Du får försäkran om att dina Facebook annonser kommer att fungera bra innan vi publicerar den, och vi vet i förväg om en viss strategi inte kommer att uppnå vad vi vill att den ska. Även om det är omöjligt att verkligen veta effekterna av en Facebook annonskampanj innan du släpper ut den i världen, hjälper riktade A / B-tester oss att ta bort lite av gissningarna och fokusera på annonserna som kommer att ge den största vinsten för dina pengar.

Skapa din framgång online på bara några få klick

Lyckad PPC annonsering med annonsering.