fbpx Skip to content

Facebook annonsering

Vi på Vibestorm hjälper dig till en växande verksamhet och ökad synlighet genom Facebook annonsering som ger tillgång till en extremt stor målgrupp. Oavsett om du vill rikta in dig till miljontals användare eller till specifika segment, så hjälper vi dig till rätta på Facebook.

Vårt arbete med Facebook annonser

Endast i Sverige används Facebook av cirka 75% av befolkningen. Detta talar för att Facebook är i särklass den populäraste och bredaste sociala plattform där ute. Och detta talar för att Facebook är en potent marknadsföringskanal när det kommer till digital marknadsföring.

Det bästa med Facebook är att alla resultat är mätbara samt att du kan sätta en fast budget som håller sig på den önskade nivån. Vad vi på Vibestorm gör för dig är att öka synligheten och försäljningen via Facebook annonsering.

Strategi

I all marknadsföring krävs en solid strategi att hålla sig till. Där sätter vi upp dina mål, din budget och målgrupper.

Material

Materialet väljs ut, utformning av innehållet och själva budskapet du önskar nå ut med, sätts upp och struktureras.

Optimering

För att få ut mest möjligt från dina aktiva kampanjer, så utvärderas resultaten löpande under kampanjtiden och optimeras för att bäst nå din målgrupp och dina mål.

Uppföljning

Vi följer upp resultatet med dig för att utvärdera resultatet och titta på faktiska siffror som genererats utifrån dina avslutade kampanjer.

3 största fördelarna Facebook annonsering

1

Du har koll på kostnaderna och sätter budget per dag eller efter önskad total kampanjbudget.

2

Massiv målgruppsdata att selektera ifrån och välja sin marknad på individnivå.

3

Mätbara resultat och enkelt att följa upp. Vilket underlättar inriktning i fortsättningen och se var fokus bör ligga.

Vi hjälper dig med Facebook annonser

Som experter på digital marknadsföring optimerar vi er annonsering på Facebook. Vi ser till att ni tänker målinriktat och träffsäkert gentemot er marknad. Vi skapar värdefulla kampanjer utifrån er önskade budget.