fbpx Skip to content

Digital marknadsföring

Målet med digital marknadsföring är att driva kvalitativ trafik till er webbplats. Vi som digital marknadsföringsbyrå marknadsför ert varumärke och er webbplats med hjälp av sökmotorer och genom PPC (Paid Per Click) där ni betalar för exponering och klick på era annonser.

Anlita en SEM-byrå som vet

Själva begreppet SEM (Search Engine Marketing) eller på svenska sökmotormarknadsföring är all er digitala marknadsföring i en tjänst. Från SEO (Search Engine Optimization) där man fokuserar på att optimera er webbplats för organisk exponering på sökmotorer som Google och Bing till all betald annonsering och sökmotorannonsering som här hr benämningen SEA (Search Engine Advertising). Vi på Vibestorm hjälper er att jobba flexibelt och effektivt utefter era önskemål och budget.

Vad är digital marknadsföring?

Med digital marknadsföring kan du marknadsföra ditt företag på ett intelligent sätt. Tiden att inte veta om en kampanj ger eller inte är nu ett minne blått. Om du vill ha fler kunder, mer tillväxt eller högre avkastning är digital marknadsföring det moderna och rätta sättet att gå. Du kommer mer än troligt att uppnå mer och spendera mindre för att nå dina mål.

Hur vi arbetar med digital marknadsföring

Vad som alltid har varit separata och enskilda tjänster, har vi nu sammansatt till en kombination där du får det bästa av de bästa. Vårt fokus är på flexibilitet och budget, som vi anpassar till ditt företag, din marknad och din konkurrens. Innan vi börjar resan med dig för att nå toppen, gör vi en datainsamling och forskning som går i djupet. Baserat på denna datainsamling skapar, implementerar och förfinar vi den perfekta marknadsföringsplanen som leder dig till framgång.

SEO och PPC nämns ofta som två separata kanaler.

Vi kombinera det till en för den bästa avkastningen. Målet med denna strategi är att dominera sökresultatsidorna på lång sikt och få relevant trafik utan att betala. Samtidigt kompletterar vi nyckelfraser med annonser där konkurrensen är hög och där vi vill vinna marknaden snabbt och kraftfullt.

Vårt Google Partner-team är därför fullt fokuserat på att ge dig en avkastning på din investering, fördela fastställd budget enligt vad vi anser vara lämpligt för att möta det tekniska och faktiska innehållet för att förbättra din organiska prestanda, samtidigt som du ser till att du är synlig med betalad reklamteknik för de relevanta nyckelorden som ger faktiska kunder.

SEO

Innehåll relevant för Google och besökare.

SEO är inget man arbetar med kortsiktigt, SEO är en långsiktig investering. Det innefattar kunskap, relevans och kontinuerligt arbete. Och detta görs rätt så utvecklas ett jämt flöde av lönsam och relevant trafik till er webbplats. Med sökmotoroptimering genom oss ser våra experter till att ni hittas i organiska sökresultat av kunder som söker på era produkter eller tjänster.

SEA

Digital annonsering för relevant publik.

SEA eller sökmotorannonsering är digital marknadsföring där vi riktar in era annonser till en relevant och köpsugen publik. Vi skapar med er en strategi, sökordsanalys och ger er råd gällande budget för att uppnå en maximal avkastning av er investering. Vi arbetar i olika annonseringskanaler och vi arbetar även simultant i flera kanaler som ni ser mer om nedan.

Blanda en optimal mix

Som rubriken antyder – saker har förändrats och det borde du också. Ett företag kan inte längre marknadsföra produkter och tjänster med högt värde och tro att omedelbara inköp kommer att ske, du behöver använda flera marknadsföringskanaler.

Vi är kvalificerade att konfigurera och arbeta med ledande programvara inklusive HubSpot, Google AdWords och Bing Ads för att använda konstgjord intelligens, utlöst av dina kunder när de navigerar genom dina etablerade marknadsföringskanaler.

Vanliga frågor om digital marknadsföring

Search Engine Marketing eller förkortningen SEM på svenska kallat sökmotormarknadsföring. Detta är ett samlingsbegrepp för all digital marknadsföring som utförs med hjälp av sökmotorer. I detta ingår alltså SEO, PPC (Paid Per Click) annonsering och SEA (Search Engine Advertising).

Search Engine Advertising med förkortningen SEA, på svenska kallat sökmotorannonsering. Denna tjänst innefattar all digital marknadsföring i sökmotorer som du betalar för direkt till en sökmotor. Exempelvis Google Ads där du kan välja att betala per klick eller per tusen visningar.

Sökmotoroptimering, oftare kallad SEO, är en metod för att få mer trafik till en webbplats genom organiska sökord. Genom att använda SEO-tjänster börjar du generera en ökning av mer kvalificerad trafik till din webbplats.

Vi hjälper dig med digital marknadsföring

Låt oss på Vibestorm hjälpa er med digital marknadsföring. Hör av er genom att skicka oss ett meddelande eller ringa oss på 046-20 99 00.